ALCOOLTEST ALCALERT BT5500, ETILOTEST CA2000, FIOLE ALCOOLTEST DTF200, CONSUMABILE ALCOOLTEST
Verde Magnezian
DARI Tehnologies SRL Oradea - Sigla
Consumul de alcool la locul de munca
HOME | PRODUSE | CUMPARA ACUM | DESCARCA | CONTACT | HARTA SITE
ALCOOLTEST BT 5500
ETILOTEST CA 2000
FIOLE ALCOOL TEST DTF200
       AlcAlert BT5500 - alcool test digital personal determină dintr-o mostră de respiratie concentratia alcoolului din sănge cu ajutorul unei tehnologii avansate avănd la bază un senzor semiconductor de gaze. Este un aparat portabil, de dimensiuni reduse, usor de mănuit si fără consumabile. Nu este de unică folosintă, testează rapid, sigur, precis si in conditii de igienă totală !
Mai multe detalii despre aparatul alcooltest BT5500
       CA 2000™ - etilotest digital profesional cu senzor semiconductor calibrabil este un analizor de alcool unic, extrem de rafinat cu cea mai performantă tehnologie a senzorilor semiconductori de gaze. Senzorul proiectat si realizat in laboratoarele Korea Advanced Institute of Science and Technology, are o inaltă selectivitate reactionând doar la aerul cu continut de alcool. Este un aparat portabil, compact, usor de utilizat, precizie mare prin folosirea mustiucurilor de unica folosinta (consumabile), testează rapid, sigur si in conditii de igienă totală !
Mai multe detalii despre aparatul etilotest CA2000
       DTF 200 - fiole alcool test de unică folosintă - instrumente clasice pentru determinarea alcoolemiei din aerul expirat, bazându-se pe reactia chimică dintre substanta reactivă din fiolă (tub de sticlă ) si aerul cu continut de alcool din exhalatia persoanei testate. Este cea mai răspândită metodă si cea mai ieftină solutie pentru stabilirea alcoolemiei. Fiola DTF200 este portabilă, testează rapid, in conditii igienice si poate fi atasată FIZIC ca PROBĂ MARTOR la procesul verbal de constatare!
Mai multe detalii despre aceste fiole alcool test DTF200
Magyar
Română
PRODUSE NOI PENTRU DEPISTAREA ALCOOLEMIEI !!!

IMPRIMAREA PE HARTIE A REZULTATULUI !!!

CELE MAI MICI PRETURI DIN ROMANIA !!! GARANTAT !!!
ETILOTEST BAC-100
ETILOTEST C2H5OH
       ALCOTECTOR C2H5OH - etilotest digital profesional cu senzor electrochimic calibrabil si mini-imprimanta termică wireless - este un echipament profesional, performant pentru depistarea alcoolemiei, portabil, fiabil, compact, robust, foarte ușor de mânuit care  testează rapid în condiții de igienă totală și oferă rezultate extrem de precise asupra conținutului de alcool pur în aerul expirat. GUTH Laboratories Inc. USA a încorporat în ele cel mai performant senzor electrochimic produs vreodată. Aparatul oferă citiri imediate ale alcoolemiei ; permite introducerea directă și imediată a datelor despre subiectul testat în memoria aparatului ; iar rezultatul obținut se poate tipări pe suport de hârtie sau se încarcă în memoria unui PC.
Mai multe despre aparatul etilotest ALCOTECTOR C2H5OH
       ALCOTECTOR BAC-100 - etilotest digital profesional cu senzor electrochimic calibrabil si imprimantă incorporată - este un echipament profesional, performant pentru depistarea alcoolemiei, portabil, fiabil, compact, robust, foarte ușor de mânuit care  testează rapid în condiții de igienă totală și oferă rezultate extrem de precise asupra conținutului de alcool pur în aerul expirat. GUTH Laboratories Inc. USA a încorporat în ele cel mai performant senzor electrochimic produs vreodată. Aparatul oferă citiri imediate ale alcoolemiei ; permite introducerea directă și imediată a datelor despre subiectul testat în memoria aparatului ; iar rezultatul obținut se poate tipări pe suport de hârtie sau se încarcă în memoria unui PC.
Mai multe despre aparatul etilotest ALCOTECTOR BAC-100
Toate drepturile rezervate DARI Tehnologies SRL - Oradea                Ultima actualizare: mai 2008                versiunea 2
eXTReMe Tracker