ALKOHOLSZONDA, ALKOHOL SZONDA, ALKOHOLSZONDÁZÁS, ALKOHOL TESZTER, DIGITÁLIS ALKOHOLSZONDA, ALKOHOLSZINT KIMUTATÁS
Verde magnezian
DARI Tehnologies SRL - Sigla
Familia fericita
Bara meniu
HOME | TERMÉKEK | VÁSÁROLJ MOST | LETÖLTÉS | KAPCSOLAT | SITE TÉRKÉP
Cég profil

       Arra törekszünk, hogy vásárlóink mindég elégedetten távozzanak és elégedetten térjenek vissza hozzánk. A termékeink a legjobb minőségüek, erős vizsgálatoknak voltak alávetve az évek során, megbízhatóak és áraink a leges legjobbak a piacról. Termékcsaládunk folyamatosan bővül és amit mi ma nyújtani tudunk önöknek, a következőek: digitális alkohol detektorok és klasszikus egyszeri használatu alkohol szondák; professzionális infravörös távcsövek, az úgynevezett NIGHT VISION DEVICE - ok; thermál kamerák, (harci) professzionális kukkerek és nem utolsósorban radar detektorok (nem ANTIRADAR !!!).

       Cégünk 2002 - ben jött létre a DARI Tehnologies Kft. név alatt és meggyőződésünk szerint mi voltunk az első cég aki alacson áron jó minőségü digitális alkohol detektort hoztunk be a román piacra. Az egyre szigorított munkavédelmi szektor kényszerítette a cégeket arra, hogy lépjenek és vezessenek be egy olyan politikát cégeik igazgatásában ami fegyelmezi és felelősségteljessé teszi minden alkalmazottját, főleg ha valamelyik nem tartja be a minimális belső szabályokat sem.

       A mi általunk forgalmazott digitális alkohol detektorok (AlcAlert BT550 -as és a CA2000-es) könnyen integrálódtak be azokhoz a cégekhez akik mar idejében felfedezték és felszámolták az alkoholfogyasztás munkaidőn bevül történő rejtett költségeit. Ezek a cégek bátran és felelősség-biztosan vezették be az alkoholszint mérését az alkalmazottaknál,  ami nem egy esetben, mindennapi vagy csak innopináns, alkalmi lett. A lényeg az, hogy ők mindég tudják ki ittas és hogy ki mennyit ivott. Ez a nagy lépés, elsősorban, megvédi a többi munkást a  felelőtlen alkalmazottól, aki munkaidőn bevül alkoholt fogyaszt; másodsorban, megvédi a cég anyagi károsodását baleset esetében és nem utolsósorban beiktatja a fegyelmet és felelősség tudatot minden munkásban, így biztosítva egy egészséges és rizikómentes munkahelyet minden alkalmazott részére.
Újdonság !!! Lépj be a www.nightvision.ro weboldalra, hogy ismerd meg az éjszakai látók világát...infravörös távcsöveket és sok más terméket !!!
Figyelem !!! Óriási árengedmény az AlcAlert BT5500-ra és a CA2000-re !!! Ráadásul most INGYEN kap 500 higiénikus szájcsutorát minden CA2000-es vásárlásánál !!!
Google
"Minden cégnél kell legyen legalább egy ALKOHOLSZONDA" !!!
- Doba Mária, Nagyvárad

"A legjobb minőség a legjobb áron. Önök nagyon pontosak.
Köszönöm!"
- Negrău Adrian, Bukarest

"A termékek jó minőségüek. Két éve használok egy CA2000-es digitális alkoholszondát majdnem mindennap és még nem észleltem hibát benne!"
- Popa Miháela, Szatmár

"A rendelés felvevése - 5 perc;
Ideiglenes számla küldés - 10perc;
Fizetés után, szállítási termenus - 24 óra !
Az önök csapata csillagos 10-st érdemel !!!
Köszönök mindent !"
- Hajdu István, Sepsiszentgyörgy
       - Mi is köszönjük jókívánságait és bíztatásait !
       Benescu Richárd - cég-igazgató

"Amióta vásároltam egy BT5500 digitális alkohol szondát, az alkalmazottaim sokkal fegyelmezetebbek és "elfelejtették meghúzni" a pálinkás üveget munkaidö közben !!! Bizalommal ajánlom minden cégigazgatónak és munkavédelmi megbizottnak és nem utolsósorban azoknak akik nem akarják tovább tűrni a felelőtlen munkásokat akik alkoholt fogyasztanak munkaidő alatt !"
- Dobre Mihály, Szlatina, Olt megye

"Totálisan ellenzem az alkoholfogyasztást munkaidő közben! Az alkoholfogyasztás munkaidőn bevül fegyelmezettlenségre és a tisztelet hiányára vall. Rossz munkaviszonyok és kevés önmegbecsülés az eredménye. Másodsorban, csökken a termelékenysége a munkásoknak és ebből kifolyólag a cégnek is. Jó és hasznos az alkohol szonda használata cégeken bevül, elkerülve így a baleseteket és a fölösleges veszélyeket.
- Burlea Eugen, Kisinyov, Moldávia
A véleményed fontos számunkra !!!
Küldj email - t vagy fax - ot  a + 40 - 259 - 476.526 számra
Minden jog fenntartva DARI Tehnologies SRL - Nagyvárad                Utolsó frissítés: december 2007                verzió 2
Magyar
Română
eXTReMe Tracker