FIOLE ALCOOL TEST, FIOLE ALCOOLTEST, FIOLE ALCOOLSCOP, ALCOOL TEST FIOLE, ALCOOLTEST FIOLE
Albastru violet
DARI Tehnologies SRL - Sigla
HOME | PRODUSE | CUMPARA ACUM | DESCARCA | CONTACT | HARTA SITE
Fiole alcooltest de unica folosinta inseriate individual,
model DTF 200 (Made in EU)
       Fiole alcoolscop DTF 200 - instrumente clasice de determinare a alcoolemiei din aerul expirat, bazându-se pe reactia chimică dintre substanta reactivă din fiolă (tub de sticlă) si aerul cu continut de alcool din exhalatia persoanei testate.

       Este cea mai răspândită metodă si cea mai ieftină solutie pentru stabilirea alcoolemiei. Fiola alcooltest DTF 200 este portabilă, testează rapid, in conditii igienice si poate fi atasată FIZIC ca PROBĂ MARTOR la procesul verbal de constatare.
Fiola alcooltest se foloseste cu succes:

ca instrument de protectia muncii, in locurile unde angajatii trebuie sa respecte riguros disciplina locului de muncă si nu l-i se permite consumul de băuturi alcoolice (de ex. constructii; transporturi: cale ferata, rutier, naval, aerian; productie de orice fel; pază si protectie; manevrare utilaje; industrie de orice tip; s.a.m.d)
Comandati acum !!! Pret foarte avantajos !!! Fiolele alcooltest DTF200 sunt inseriate individual !!!
Cale de testare
Chimică

Componente de bază
Tub de sticlă, mustiuc cauciuc de sigurantă, substanta reactivă (dicromat de potasiu), filtre speciale

Descrierea produsului
Determină nivelul alcoolemiei dintr-o mostră de respiratie

Simplu si usor de folosit
Tăiati cu ajutorul pilei metalice ambele capete ale tubului de sticlă, suflati in tub si cititi rezultatul ‰ BAC

Usor de citit
Rezultatul se stabileste comparând cantitatea colorată din tub cu scala etalon

Timp de obtinere a rezultatului
Aproximativ 1 - 2 minute

Plajă de măsurare
Intre 0,00‰ - si peste 0,80‰

Serie individuală si data testării
Fiecare fiola alcooltest DTF200 are stantată pe ea o serie unică

Elemente de sigurantă
Fiecare fiola alcooltest DTF200 are un inel galben de sigurantă pentru controlul cantitătii e aer suflată

Dimensiuni si greutate
100 mm x fi 6 mm x 10 grame

Ambalare
Cutii de carton cu 200 fiole

Termen de valabilitate
Doi ani de zile inscris si pe ambalaj
Setul contine:

200 fiole DTF 200
5 benzi colorate
20 pile pentru taiat
1 manual de utilizare in lb. romana
Fiole alcooltest de unica folosinta inseriate individual, model DTF200 - Descriere tehnica
Magyar
Română
       Fiola alcooltest DTF200 determină nivelul alcoolemiei din aerul expirat a persoanei testate. Acest model tine cont si de cantitatea de aer care se suflă in fiolă. Cu aceste fiole se poate stabili dacă persoana testată a băut sau nu alcool.
       Fiola alcooltest DTF200 indică, concentratia alcoolemiei in aerul expirat, prin schimbarea culorii substantei reactive din interiorul tubului. Fiola alcooltest este de unică folosintă, de dimensiuni reduse, utilizarea ei fiind foarte simplă. Se poate folosi oricând si oriunde. Produsul este de incredere, fiind capabil să ofere rezultate precise, acestea fiind sustinute si de experienta de peste 10 ani ale utilizării lui. Fiola alcooltest DTF200 indică alcoolemia in intervalul de 0,0‰ – 0,8‰ si peste.

       Prin folsirea acestora se pot preveni multe accidente rutiere precum si accidentele la locul de muncă datorate consumului de alcool.

Cum se foloseste fiola alcooltest DTF200

Pasul 1. VERIFICAREA FIOLEI
       Convingeti-vă că substanta reactivă din interiorul fiolei nu si-a schimbat în vreun fel culoarea originală (galben-portocaliu). Dacă, constatati că cristalele prezintă o altă culoare decât cea originală, fiola nu poate fi utilizată deoarece poate indica valori eronate.

Pasul 2. PREGĂTIREA FIOLEI
       Cu ajutorul pilei metalice, găsite în cutie, răzuiti ambele capete ale tubului de sticlă, fără deteriorarea mustiucului igienic din cauciuc aflat la una din capetele tubului. Cu grijă, printr-o apăsare usoară, rupeti ambele capete ale fiolei.

Notă:
       Mustiucul igienic din cauciuc aflat pe tub are rol protector impotriva eventualelor răniri in timpul suflării in fiola alcoolscop, precum si rol igienic.

Pasul 3. TESTAREA SUBIECTULUI
       Se ia mult aer in plămân si se suflă energic in fiola alcooltest in sensul indicat de săgeata rosie imprimată pe tub. Se suflă până ce inelul galben imprimat pe fiolă isi va schimba culoarea in portocaliu. După aceea persoana testată se opreste din suflat.

Notă:
       Dacă, dintr-o suflare inelul galben nu s-a colorat in portocaliu, inseamna că persoana testată nu a suflat indeajuns aer in fiolă. Se suflă până ce se obtine colorarea inelului in portocaliu.
In timpul suflării in fiola alcooltest, tubul de sticlă se infierbântă până la aprox. 60°C, ceea ce este normal si suportabil de degete.
Tineti cont, ca in timpul testării alcoolemiei, in tubul alcooltest să nu ajungă prea multă umezeală( de ex. salivă), deoarece aceasta ingreunează folosirea fiolei.

Pasul 4. INTERPRETAREA REZULTATULUI
       După prelevarea reusită a probei de respiratie se asteaptă 1 – 2 minute. Rezultatul astfel obtinut este comparat cu scala de culoare din cutie.
In cazul consumului de alcool, substanta reactivă galbenă din interiorul fiolei alcooltest se colorează in verde. Dacă, substanta reactivă se inverzeste dincolo de inelul rosu imprimat pe tub, inseamnă că alcoolemia persoanei testate a depăsit indicele de 0,8 ‰ alcool pur în aerul expirat.

Interpretarea rezultatului se face astfel:
intre 0,3 ‰ – 0,5 ‰ – persoana testată a băut (sub influenta băuturilor alcoolice) dar nu este în stare de ebrietate
intre 0,5 ‰ – 0,8‰ – fază incipientă de stare de ebrietate
peste 0,8‰– stare de ebrietate concludentă.

Fiola alcooltest - explicatii
Click pe imagine pentru o rezolutie sporită
ALCOOLTEST BT 5500
ETILOTEST CA 2000
FIOLE ALCOOL TEST DTF200
DESPRE ALCOOL
ETILOTEST BAC-100
ETILOTEST C2H5OH
eXTReMe Tracker
Toate drepturile rezervate DARI Tehnologies SRL - Oradea                Ultima actualizare: mai 2008                versiunea 2
NIGHT VISION ROMANIA
nightvision Counter
eXTReMe Tracker